Raven

Maak kennis met Raven, deze lieve meid wordt binnenkort 3 jaar. Ze is gek op kinderen en komt met alle honden overeen. Raven is slim en krijgt graag beloningen. Ze is lief van natuur en heel aanhankelijk. Eens ze aangekomen is zal haar profiel geüpdated worden. 23/5 Vandaag is Raven aangekomen, van zodra ze uit het transport stapte was ze al vrolijk aan het rondspringen en kusjes aan het geven. Op controle bij de dierenarts voor haar check-up was ze ook heel happy, onze DA kreeg ook kusjes van haar. Raven weegt 32.7 kg en is één blok spieren. Ze staat nog volop in haar wintervacht, dewelke al volop aan het verharen is (YAY). Raven is super sociaal naar andere honden, ze is alert, speels en een knuffelbeertje. De kennismaking met de andere honden in het opvanggezin is goed verlopen. Zonder aanwijzing volgde ze onmiddellijk mee door het hondenluik. Raven is super curieus en steekt haar neus overal in. De eerste 5 minuten stond ze ook al met haar poten op het aanrecht :) dus deze lieve meid zal nog een beetje moeten leren hoe ze zich in huis moet gedragen ;) . Na het grondig rondsnuffelen en verkennen van haar nieuwe omgeving is ze dan gaan liggen op een kussen. Later in de namiddag heeft ze de zetel ontdekt en zag ze dat het goed was. Wie deze meid adopteert zal het zich niet beklagen, sociaal, vrolijk en een knuffelbeer ineen, wat beter kan je u wensen? Heeft u interesse om deze lieve meid een thuis te geven, neem dan contact op met ons

Geadopteerd : Titan (Shelby)

Titan is een 4 jarige reu.
cm/ gewicht : 36 kg 
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Titan is een gemakkelijke, zachtaardige grey die het goed doen met kinderen. Hij is heel lief en proper (in zijn kennel). Titan gaat graag wandelen. Hij is rustig. Titan verblijft momenteel nog in Ierland maar zal volgende maand aankomen. Heeft u al vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via FB of via info@agreyshome.com

Gereserveerd : Suzy

Suzy, teefje 2.5 jr zwart
cm/ gewicht : 30kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : niet met katten

Suzy is een lieve zachtaardige meid. Ze is goed met kinderen en spurt graag rond in de tuin. Ze is een vat vol energie en heeft veel liefde te geven. Ze krijgt graag aandacht en wordt graag gestreeld.

 

Ginger (binnenkort in BE)

Ginger, teefje 3jr
cm/ gewicht : 32kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : niet met katten

Ginger is een ideale hond. Ze is al gewoon o in huis te leven, heel zachtaardig, lief en speels. Ze kan al veel trukjes zoals een pootje geven en mooi zitten wanneer je het vraagt. Haar favoriete bezigheid is slapen en ze blaft nooit. Zoals jullie op de foto's kunnen zien is ze prachtig. Ginger zou graag een hondenvriendje hebben waar ze samen mee kan spelen.

Ginger komt binnenkort aan in opvang en zodra ze hier is zullen we haar profiel updaten.

Gereserveerd: Zephyr

Zephyr, reu, 8jr
cm/ gewicht : 34kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Lieve Zephyre heeft een lang leven op de renbaan achter de rug en mag nu eindelijk zijn sportsloefkes aan de haak hangen. Deze lieve schat zal binnenkort aankomen en kennismaken met het leven als een gezelschapshond. Eind november zal hij naar zijn gouden mandje verhuizen

Gereserveerd: Willie

Willie, reu, 3jr
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Willie is een heel lieve hond. Hij is een beetje timide wanneer hij je eerst leert kennen, maar komt redelijk snel uit zijn schelp. Hij loopt graag buiten en gaat héél graag wandelen. Willie is actief, altijd blij en een vat vol plezier.

Gereserveerd: Bill

Bill, reu, 5jr
cm/ gewicht : 72cm/ 33kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : heel goed met kinderen
Katten : onbekend

Bill is een grote softie! Hij kan goed overweg met alle rassen en is gek op kleine kinderen, die regelmatig gaan wandelen met hem. Hij verlangt naar hun knuffels en hun koekjes. Wanneer hij enthousiast wordt kan hij soms even sterk zijn, maar is over het algemeen een lieve, gemakkelijke hond.

Rumble (binnenkort in BE)

Rumble, reu, 4jr
cm/ gewicht : 35 kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Rumble een heel gelukkige, lieve jongen met een gouden hart en wil graag tegen iedereen goeiendag zeggen. Hij krijgt graag aandacht en veel knuffels. Rumble is een speciale jongen die iedereen in zijn hart sluit.

Van zodra Rumble aangekomen is zullen we zijn profiel updaten.

Wij staan u graag bij in het zoeken naar de perfecte Greyhound voor uw gezin. Hier kan u de Greyhounds vinden die in Ierland ter adoptie staan, indien u vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.