Rescuing and Rehoming, Retirered Racers

Raven

Maak kennis met Raven, deze lieve meid wordt binnenkort 3 jaar. Ze is gek op kinderen en komt met alle grote honden overeen. Raven is slim en krijgt graag beloningen. Ze is lief van natuur en heel aanhankelijk. Eens ze aangekomen is zal haar profiel geüpdated worden. 23/5 Vandaag is Raven aangekomen, van zodra ze uit het transport stapte was ze al vrolijk aan het rondspringen en kusjes aan het geven. Op controle bij de dierenarts voor haar check-up was ze ook heel happy, onze DA kreeg ook kusjes van haar. Raven weegt 32.7 kg en is één blok spieren. Ze staat nog volop in haar wintervacht, dewelke al volop aan het verharen is (YAY). Raven is super sociaal naar andere honden, ze is alert, speels en een knuffelbeertje. De kennismaking met de andere honden in het opvanggezin is goed verlopen. Zonder aanwijzing volgde ze onmiddellijk mee door het hondenluik. Raven is super curieus en steekt haar neus overal in. De eerste 5 minuten stond ze ook al met haar poten op het aanrecht :) dus deze lieve meid zal nog een beetje moeten leren hoe ze zich in huis moet gedragen ;) . Na het grondig rondsnuffelen en verkennen van haar nieuwe omgeving is ze dan gaan liggen op een kussen. Later in de namiddag heeft ze de zetel ontdekt en zag ze dat het goed was. Wie deze meid adopteert zal het zich niet beklagen, sociaal, vrolijk en een knuffelbeer ineen, wat beter kan je u wensen? Heeft u interesse om deze lieve meid een thuis te geven, neem dan contact op met ons

Gereserveerd Rocco (in BE in 2021

Rocco, reu, 2jr
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met andere honden, weinig ervaring met kleine honden
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Rocco is een heel rustige, gemakkelijke hond. Hij is een beetje timide bij de eerste kennismaking, maar eens je zijn vertrouwen gewonnen hebt is hij een echte lieverd! Rocco heeft graag zijn comfort en een zacht kussen om zijn hoofdje op te leggen.

Deze lieverd is reeds gereserveerd voor adoptie.

Midnight (in BE in 2021)

Midnight, reu, 17mnd
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met andere honden, weinig ervaring met kleine honden
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Midnight is een leuke puber waar je altijd veel plezier zal mee hebben. Hij is altijd blij en opgewekt eens hij je kent, kan initieel een beetje timide en onzeker overkomen. Hij gaat heel graag wandelen en is daarna blij om te relaxen voor de avond. Midnight heeft nog niet veel ervaring met kleine hondjes gehad, maar zijn temperament geeft aan dat dit wel OK zou zijn, mits bijkomende socialisatie. Voor Midnight zijn we op zoek naar een gezin die graag plezier maakt en toch actief is.

Van zodra Midnight in België is zullen we zijn profiel updaten. Mocht u al interesse hebben in deze lieverd, vul dan alvast een adoptieaanvraag in en neem contact op via fb of via info@agreyshome.com

Coco  (in BE in 2021)

Coco, teef, 2jr
cm/ gewicht : +/- 27 kg
Andere honden : goed met andere honden, weinig ervaring met kleine honden
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Coco is het nestzusje van Holly die enkele weken geleden haar gouden mandje vond in België. Ze is een droom om in huis te hebben en houdt van routine en lange wandelingen in de velden. Coco heeft nog niet veel ervaring maar het lijkt er op dat ze die wel zal accepteren. Ze is niet overdreven groot van formaat en heel handelbaar.

Van zodra Coco in België is zullen we haar profiel updaten. Mocht u al interesse hebben in deze lieverd, vul dan alvast een adoptieaanvraag in en neem contact op via fb of via info@agreyshome.com

Gereserveerd : Cosmo

Cosmo, reu, 2jr 2mnd
cm/ gewicht : 73 cm / 33kg
Kleur : zwart snowflake
Andere honden : goed
Kinderen : goed met kinderen
Katten : geen ervaring

Jammer genoeg hebben we geen mooie foto's gekregen uit Ierland, maar Cosmo is echt wel een prachtige verschijning. Voor diegene die al snowflake greyhounds gezien hebben, weten dat speciaal zijn alleen al aan de buitenkant. Cosmo is het grote broertje van Star ons snowflake meisje.

Cosmo is charismatisch en loopt graag rond in de tuin. Hij krijgt graag knuffels en ligt graag te luieren in een zachte mand. Cosmo heeft een zachtaardig en rustig temperament, hij heeft alle attributen om een leuk gezinslid te worden.

Cosmo is nog niet in België, maar u kan uiteraard al een adoptieaanvraag indienen via onze Fb-pagina of via info@agreyshome.com

Star

Star, teef, 2jr 2mnd
cm/ gewicht : 66 cm / 23kg
Kleur : zwart snowflake
Andere honden : goed
Kinderen : goed met kinderen
Katten : geen ervaring

Jammer genoeg hebben we geen mooie foto's gekregen uit Ierland, maar Star is echt wel een prachtige verschijning. Voor diegene die al snowflake greyhounds gezien hebben, weten dat speciaal zijn alleen al aan de buitenkant. Star is het kleine zusje van Cosmo onze grote snowflake jongen.

Star is een grappige en gelukkige meid. Ze loopt graag rond in de tuin en neemt graag haar familie mee op wandeling. Ze is een echte knuffelvriend en houdt van een goede massage. Verder is ze heel graag het middelpunt van de belangstelling.

Star is nog niet in België, maar u kan uiteraard al een adoptieaanvraag indienen via onze Fb-pagina of via info@agreyshome.com

Gereserveerd : Pebbles

Pebbles, teef, 2,5jr
cm/ gewicht :
Kleur : wit-zwart
Andere honden : heel goed
Kinderen : goed
Katten : geen ervaring

Pebbles is liefdevol en bedachtzaam. Ze is opgegroeid met kleine honden en kinderen, ze is goed gesocialiseerd. Pebbles heeft hopen liefde te geven. Ze krijgt graag aandacht en vindt het leuk om geaaid te worden. Ze heeft een prachtige wit-zwarte sproetjes vacht. Pebbles is leuk en lief, wie smelt er niet voor haar kopje?

Pebbles is nog niet in België, maar u kan uiteraard al een adoptieaanvraag indienen via onze Fb-pagina of via info@agreyshome.com

Gereserveerd : Lyric

Lyric, teefje, 9mnd
cm/ gewicht :
Kleur : zwart
Andere honden : heel goed
Kinderen : goed
Katten : geen ervaring

Lyric is plezant, lief en vriendelijk met een grote persoonlijkheid. Ze is lief en vriendelijk met vreemde personen. Ze is liefdevol en aanhankelijk en aangezien ze jong is zal ze iemand nodig hebben die tijd en liefde in haar opvoeding wil steken.

Wij staan u graag bij in het zoeken naar de perfecte Greyhound voor uw gezin. Hier kan u de Greyhounds vinden die in Ierland ter adoptie staan, indien u vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.