Rescuing and Rehoming, Retirered Racers

Raven

Maak kennis met Raven, deze lieve meid wordt binnenkort 3 jaar. Ze is gek op kinderen en komt met alle grote honden overeen. Raven is slim en krijgt graag beloningen. Ze is lief van natuur en heel aanhankelijk. Eens ze aangekomen is zal haar profiel geüpdated worden. 23/5 Vandaag is Raven aangekomen, van zodra ze uit het transport stapte was ze al vrolijk aan het rondspringen en kusjes aan het geven. Op controle bij de dierenarts voor haar check-up was ze ook heel happy, onze DA kreeg ook kusjes van haar. Raven weegt 32.7 kg en is één blok spieren. Ze staat nog volop in haar wintervacht, dewelke al volop aan het verharen is (YAY). Raven is super sociaal naar andere honden, ze is alert, speels en een knuffelbeertje. De kennismaking met de andere honden in het opvanggezin is goed verlopen. Zonder aanwijzing volgde ze onmiddellijk mee door het hondenluik. Raven is super curieus en steekt haar neus overal in. De eerste 5 minuten stond ze ook al met haar poten op het aanrecht :) dus deze lieve meid zal nog een beetje moeten leren hoe ze zich in huis moet gedragen ;) . Na het grondig rondsnuffelen en verkennen van haar nieuwe omgeving is ze dan gaan liggen op een kussen. Later in de namiddag heeft ze de zetel ontdekt en zag ze dat het goed was. Wie deze meid adopteert zal het zich niet beklagen, sociaal, vrolijk en een knuffelbeer ineen, wat beter kan je u wensen? Heeft u interesse om deze lieve meid een thuis te geven, neem dan contact op met ons

Phantom (binnenkort in BE)

Phantom, reu, wit blond, 19mnd
cm/ gewicht : 36 kg
Andere honden : goed met grote rassen, nog niet veel ervaring met kleine rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Phantom heeft een heel lief, rustig en zachtaardig karakter, kortom een echte gentle giant. Phantom kan goed overweg met grote honden maar heeft weinig of geen ervaring met kleine rassen, maar gezien zijn temperament vermoeden we dat dit wel goed zal komen. Deze lieverd houdt van routine, eten, wandelen en slapen. Phantom heeft niet geracet en we vermoeden dat hij zich heel snel zal aanpassen. Phantom komt mee op het laatste nippertje en zal zaterdag samen met de 5 andere honden aankomen. Van zodra we hem een beetje kennen zal zijn profiel geüpdate worden.

Gereserveerd : Punch

Punch, reu, 15 mnd
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Punch was niet goed genoeg voor de renbaan, dus mag hij al op pensioen vertrekken.
Hij kan goed met grote en kleine honden en is graag bij kinderen. Hij is een jonge en heel lieve kerel, verzot op mensen en doet het goed met iedereen die hij tegenkomt.
Hij gaat graag mee op wandel en vindt het leuk om nadien te relaxen in een zachte mand of zetel.

Gereserveerd:  Robbie

Robbie, reu, 3jr
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : heel zacht met kinderen
Katten : onbekend

Robbie wordt omschreven als een grote softie. Hij is opgegroeid met kinderen, is heel zachtaardig en doet niet liever dan te relaxen. Hij groet je 's morgens met een dikke lik en wacht dan op zijn ochtend knuffel. Hij is een absolute droomhond en zal een heel leuke huishond worden.

Lyric (binnenkort in BE)

Teefje Lyric, geboren mei 2015
cm/ gewicht : 33kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : heel zacht met kinderen
Katten : lijkt OK met katten zal verder getest moeten worden

 

Lieve Lyric is een rustige meid. Gaat graag wandelen, is heel gewend van met mensen om te gaan en neemt alles zoals het komt. Ze is rustig en blij en is gek op knuffels en kusjes krijgen.


Van zodra zij in ons land is zullen we haar profiel updaten, mocht interesse hebben om haar een gouden mandje te geven, neem alvast contact op met ons via onze FB-pagina of via info@agreyshome.com

Coal (binnenkort in BE)

Coal, reu, 3.5jr
cm/ gewicht : 70cm/ 37kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Coal is een stille en gemakkelijke jongen. Hij is een heel ontspannen kerel en is graag in het gezelschap van mensen. Hij is heel zacht met kinderen. Hij gaat héél graag wandelen en eens hij zijn wandeling gehad heeft is hij blij om te relaxen voor de rest van de avond.

Van zodra hij in ons land is zullen we zijn profiel updaten, mocht interesse hebben om Coal een gouden mandje te geven, neem alvast contact op met ons via onze FB-pagina of via info@agreyshome.com

Gereserveerd: Holly

Holly, teef, 2jr
cm/ gewicht :
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Holly is heel sociaal en heeft een goed temperament. Ze heeft heel veel liefde te geven en is gek op mensen. Ze is al gewend van in een huiselijke omgeving te verblijven, en kijkt graag naar de haard vanuit haar mand.

Wij staan u graag bij in het zoeken naar de perfecte Greyhound voor uw gezin. Hier kan u de Greyhounds vinden die in Ierland ter adoptie staan, indien u vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.