Raven

Maak kennis met Raven, deze lieve meid wordt binnenkort 3 jaar. Ze is gek op kinderen en komt met alle honden overeen. Raven is slim en krijgt graag beloningen. Ze is lief van natuur en heel aanhankelijk. Eens ze aangekomen is zal haar profiel geüpdated worden. 23/5 Vandaag is Raven aangekomen, van zodra ze uit het transport stapte was ze al vrolijk aan het rondspringen en kusjes aan het geven. Op controle bij de dierenarts voor haar check-up was ze ook heel happy, onze DA kreeg ook kusjes van haar. Raven weegt 32.7 kg en is één blok spieren. Ze staat nog volop in haar wintervacht, dewelke al volop aan het verharen is (YAY). Raven is super sociaal naar andere honden, ze is alert, speels en een knuffelbeertje. De kennismaking met de andere honden in het opvanggezin is goed verlopen. Zonder aanwijzing volgde ze onmiddellijk mee door het hondenluik. Raven is super curieus en steekt haar neus overal in. De eerste 5 minuten stond ze ook al met haar poten op het aanrecht :) dus deze lieve meid zal nog een beetje moeten leren hoe ze zich in huis moet gedragen ;) . Na het grondig rondsnuffelen en verkennen van haar nieuwe omgeving is ze dan gaan liggen op een kussen. Later in de namiddag heeft ze de zetel ontdekt en zag ze dat het goed was. Wie deze meid adopteert zal het zich niet beklagen, sociaal, vrolijk en een knuffelbeer ineen, wat beter kan je u wensen? Heeft u interesse om deze lieve meid een thuis te geven, neem dan contact op met ons

Titan

Titan is een 4 jarige reu.
cm/ gewicht : 36 kg 
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Titan is een gemakkelijke, zachtaardige grey die het goed doen met kinderen. Hij is heel lief en proper (in zijn kennel). Titan gaat graag wandelen. Hij is rustig. Titan verblijft momenteel nog in Ierland maar zal volgende maand aankomen. Heeft u al vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via FB of via info@agreyshome.com

Dakota (herplaatsing)

Dakotal is een prachtig teefje van 2 jaar.
cm/gewicht : 27,8kg
Andere honden : goed met grote en kleine rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : kan samenleven met katten mits de nodige maatregelen

Maak kennis met Dakota, deze mooie meid is in februari 2 geworden. Ze is heel lief en sociaal, is graag in het gezelschap van kinderen en andere honden (groot en klein). Ze gaat heel graag mee op wandel, maar het allerliefste zit ze in een zetel om knuffels te krijgen.Eens ze aangekomen is zullen we hier een update plaatsen.

23/5 Vandaag kwam Dakota aan. Het eerste moment leek het allemaal wat veel voor haar, maar eens we bij de dierenarts waren, wou ze al beginnen spelen. Dakota is nog heel jong en onervaren, vandaar dat ze nog wat onzeker is, maar we zijn ervan overtuigd dat ze binnen de kortste keren zal uitbloeien naar een mooie stabiele hond. De onzekerheid is vooral naar mensen toe, met honden heeft ze geen probleem. Dakota heeft een schaafwonde aan haar voorpootje en dat werd ondertussen verzorgd, ze weegt 27.8kg. De kennismaking met andere honden verloopt prima. Ook een hondenluik kent geen geheimen voor haar. Ze is lief en zachtaardig en zal uitgroeien tot een fantastische meid.

6/9 Door omstandigheden is onze lieve Dakota, sinds gisteren, weer onder onze vleugels. Ze is weer bij haar initieel opvanggezin. Ze voelde zich onmiddellijk weer thuis bij de andere roedelgenootjes. Dakota kan met katten, mits de nodige voorzorgen uiteraard.

ndien u al vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren via FB of via info@agreyshome.com

Geadopteerd: Doser 

Doser is een 4,5 jarige reu.
cm/ gewicht : 34kg
Andere honden : goed met alle rassen
Kinderen : goed met kinderen
Katten : onbekend

Op het laatste nippertje mocht Doser nog meer op transport gisteren, een potentiëel huisbezoek was al gedaan en vandaag werd er met hem kennis gemaakt in levende lijven. De adoptanten konden hun vreugde alvast niet meer op met zo een lieve, rustige gentle giant. Binnenkort mag deze lieve knuffelbeer vertrekken naar zijn gouden mandje en zal hij door het leven gaan als Waldo (2.0 voor ons, want vandaag is het Waldo 1.0 zijn verjaardag) !

Dinsdag gaat hij ook nog mee naar de dierenarts voor een check up.

Wij staan u graag bij in het zoeken naar de perfecte Greyhound voor uw gezin. Hier kan u de Greyhounds vinden die in Ierland ter adoptie staan, indien u vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.